Wat bied AHG ( A.H.Gerhardhuis en de Geuzenhoed ) ?

 

Sinds 1980 zijn wij gevestigd in het monumentale pand “ A.H.Gerhardhuis”.

Onze 2de locatie de  Fysiotherapie  de Geuzenhoed is in 2011 geopend

Fysiotherapie A.H.Gerhardhuis

Het verzorgingstehuis ,A .H.Gerhardhuis  ,heeft plaats gemaakt voor jongeren huisvesting en wij zijn naar een volledig vernieuwde praktijkruimte aan de zuidoost zijde op de begane grond  van het pand verhuisd.

U kunt ons bereiken via 2 ingangen:

  • Via onze eigen ingang aan de voorkant van het gebouw op de Slotermeerlaan /hoek  Socrates straat.

  • Via de centrale ingang van het hoofdgebouw

In onze praktijk  houden een  ergotherapeute, diëtisten, maatschappelijk werk en de thuiszorg Buurtzorg  spreekuren. Wij werken nauw samen met hen.

Onze praktijk AHG is gevestigd op de Slotermeerlaan nr  1. Gelegen aan de rotonde , burgemeester Roellaan en de Slotermeerlaan.  .

Vanaf 21 Juli is Gerhardhuis gewoon nog te bereiken via tramlijn 7 en 13 (lijn 14 niet meer) en buslijn 69

wij hebben 2 invalide parkeerplaatsen voor de hoofdingang. Ook voor fietsen en de scootmobiel   hebben wij voor onze patiënten en cliënten  stallingruimte beschikbaar.

Fysiotherapie Geuzenhoed

Onze 2de praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum in de Nolensstraat 358 B. Waarin de huisartsenpraktijken van dr. Busser en dr. Visser en de Mediq apotheek gevestigd zijn.  In het pand zijn ook spreekuren van de diëtisten en maatschappelijk werk aanwezig. Hierdoor is een goede samenwerking met de verschillende disciplines mogelijk.

U kunt gebruik maken van de hoofdingang via de Mediq apotheek  of via onze eigen ingang.

Geuzenhoed is te bereiken via tram 13 en bus 21,69,61. Gratis parkeren op straat en in de onder  ons gelegen parkeergarage.

Wij hebben veel specialisaties in huis in ons team van 10 fysiotherapeuten:

Zoals oa:  Kinderfysiotherapie, Sportfysiotherapie, MTM= manuele therapie MarsmanPsychosomatische fysiotherapie ACT , Bekken fysiotherapie, Long en hartspecialisatie bij het LORNA en de vereniging voor Hart en vaten .Claudicatio training, Oncologische fysiotherapie, Llymf en oedeemtherapie,  Parkinson fysiotherapie, Triggerpoint en Dry Needling, Core Power Stability training en Medische Fitness/Moveo Fit ,Hydrotherapie. En sinds Sept 2018 ook Babymassage

Wij zijn lid van div. netwerken en patiënten organisaties zoals ;  LORNA/Longfonds,  het Parkinson  NetOncoNet, ARV/ reuma Netwerk, VVAA, VVAA. Hydro Net, Claudicatio Netwerk, Netwerk hart en vaten, ACT Netwerk, KNGFNVFSVHVL, FWV

Wij verzorgen individuele- en groepsbehandelingen en op aanvraag van een  arts ook behandelingen aan huis.

U kunt met maar ook zonder een verwijzing van uw arts of specialist bij ons terecht

Wij zijn in de avonduren en op zaterdag tot 13:00 uur geopend.

Onze praktijken zijn uiteraard rolstoel vriendelijk en wij hebben  aangepaste toiletten

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Malcare WordPress Security