Fysiotherapie A.H.G. online begeleiding

DURFT U DOOR HET CORONAVIRUS NIET NAAR DE FYSIOTHERAPEUT TE GAAN, ONDANKS DAT U KLACHTEN HEEFT? WIJ HEBBEN DE OPLOSSING!

Wij kunnen het ons voorstellen dat u, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, u niet naar de praktijk durft te komen maar toch graag advies wil hebben over fysieke klachten aan het bewegingsapparaat. Wij bieden daarom nu fysiotherapie op afstand aan.

Van het intakegesprek tot aan oefening (voor)doen tot aan het zelf doen van huiswerkopdrachten, wij maken het allemaal mogelijk, via Physitrack®.

Dit doen wij middels telefoon en/of laptop. Wij informeren u welke stappen u thuis moet nemen om dit allemaal mogelijk te maken. Het is makkelijker dan u denkt! Neem daarom nu contact met ons.

Fysiotherapie online begeleiding

Onze professionele fysiotherapeuten hebben al geruime tijd ervaring met online coaching en begeleiding. Voor bijvoorbeeld ouderen doen wij dit al veel. Ook middels begeleiding op afstand kunnen wij uw helpen aan uw klachten zodat u minder of zelfs helemaal geen pijn meer heeft. Middels het online consult bespreken we uw klachten en vertellen wij hoe u hier het beste mee om kan gaan. U kunt oefeningen doen terwijl wij meekijken. Hierdoor kunnen wij u corrigeren en u begeleiden naar optimale gezondheid.

ONLINE FYSIOTHERAPIE OEFENINGEN

Afhankelijk van uw klachten krijgt u van uw therapeut online oefeningen voorgeschreven. Dit kan zijn in de vorm van online beelden die u dat nadoet of de fysiotherapeut doet de oefening eerst voor en u herhaalt de oefening dan. Wij houden de voortgang van uw prestaties en herstel zorgvuldig bij en passen wij de behandeling na elk consult aan.

Middels Physitrack® zorgen wij ervoor dat uw huiswerkoefeningen kunt doen . Hierdoor zorgen wij ervoor dat u zich snel weer fit voelt!

Voor meer info neem contact op met ons

Malcare WordPress Security