Dietistenpraktijk eetinzicht bij Fysiotherapie A.H. Gerhardhuis

Fysiotherapie A.H. Gerhardhuis werkt samen met diëtistenpraktijk EETinzicht. De praktijk wordt gerund door;

Linda en Sanaa.

Zij hebben hun jarenlange vriendschap en hun passie voor lekker eten en gezonde voeding, weten om te buigen tot iets moois; een eigen praktijk waarin ze mensen kunnen adviseren en begeleiden bij voedingsvraagstukken en aanpassing van leefstijl bij chronische ziekten.

Met hun enthousiasme, creativiteit en kennis, willen zij mensen tonen, dat lekker eten, hun uitgangspunt is bij gezonde voeding.

Ze beseffen maar al te goed dat een aanpassing in leefstijl een grote uitdaging is.

Sanaa: ‘Doordat ik zelf diabetes type 1 heb, ken ik de dilemma’s en hindernissen die hierbij komen kijken in het dagelijks leven.” Linda:” Juist bij uitdagingen die komen kijken bij leefstijlverandering, is het belangrijk om te kunnen genieten van het eten.”

Na een carrière in de evenementenbranche en in de zorg, hebben zij een nieuwe weg ingeslagen, om hun passie werkelijkheid te maken. Met de verschillende kwaliteiten die ze daarin hebben opgedaan, vullen ze elkaar aan en vormen een evenwichtig duo. Ook met hun verschillende culturele achtergronden, hopen zij een groter Amsterdams publiek te bereiken; een behandeling in de Engelse of Arabische taal, behoort tot de mogelijkheden.

Malcare WordPress Security